Munkatársak

  • Morenth Péter
  • Drentye László
  • Horváth Tamás
Logó helye

Morenth Péter

ügyvezető igazgató

Morenth Péter 1965-ben született Budapesten. Elemi iskoláit Dar-es-Salaamban, Tanzániában kezdte meg és Budapesten fejezte be, ugyanott érettségizett is. Az Eötvös Loránd tudományegyetemen szerzett bölcsészdiplomát politika-elmélet és politikatörténetből, történelemből, valamint afrikanisztikából, és ez időszakban tanult Svédországban, valamint jogot hallgatott az ELTE Állam -és Jogtudományi karán. Ezt követően 1994 szerezte meg a Phoenix-i egyetem nemzetközi MBA diplomáját. Egyetemi diplomájának megszerzését követően 1991-től az Állami Vagyonügynökséghez került, ahol nemzetközi, kormányzati és külkapcsolati (public relations és affairs) részlegeken dolgozott vezető, igazgatói beosztásokban. Ezt követően, 1994-től a Pannon GSM Távközlési Rt. alkalmazásában állt, mint a vállalat public relations és kormányzati kapcsolatok igazgatója és a management tagja, és 1996 hívták az ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt.-hez, hogy vegye át a társaság kommunikációs és public relations igazgatóságának a vezetését, valamint emellett vegyen részt a társaság marketing munkájának a társirányításában is. 1999 nyarán került a VAR Kft.-hez, a GE Capital Information Technology Solutions magyarországi képviselő cégéhez, mint ügyvezető partner. Ez utóbbi gazdasági társaság egyik jogutódjaként létrejött MagiCom informatikai tanácsadó cég alapító ügyvezetője. Megalakulása, 1993 óta ügyvezető partnere, majd elnöke egészen 2003-ig a Pricomm Kommunikációs Ügynökségnek. A Nemzetközi Lobbisták Szövetségének alapító tagja és elnöke. Évek óta tagja az Amerikai Kereskedelmi Kamara lobbi (PLC) bizottságának, alelnöke a Magyar Public Relations Szövetségnek (2002-2005), és rendes tagja a MÚOSZ-nak, és a Rotary International mozgalomnak. 2007 óta tagja a brüsszeli EULobby Network igazgatóságnak és az AALEP (Association of Accredited Lobbyists to the European Parliament) szervezetének is. Munkája mellett a Lesothoi Királyság Konzulátusának vezetője, tiszteletbeli konzul a Magyar Köztársaság területén.


Drentye László

logisztikai tanácsadó

1967-ben született Budapesten. Repülőgép-szerelő technikusi végzettséggel rendelkezik 1986-tól. Az iskola elvégzése után a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Minisztérium Repülőgépes Szolgálatának alkalmazottja. 1989 és 2000 között a Malév Járat-kiszolgálási Felügyelője és Repülőtéri Üzemi Tisztje. 1999 és 2000 között a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Gyöngyösi Főiskolai Karának tanulója, Gazdasági Mérnök szakon. 2003-ban az ausztráliai SBTA-n szerez diplomát Information Technology & Multimedia szakon. A diploma megszerzése után International Travel Manager képesítést szerez. Ausztráliában a National Roads and Motorists' Association szerződéses vállalkozója. 2004-től 2007-ig Irakban a katonai koalíciónak dolgozik, a ToiFor Ltd logisztikusa, majd Személyzeti Igazgatója. Oktató-kereskedelmi pilóta képesítéssel rendelkezik.


Horváth Tamás

pénzügyi tanácsadó

1965-ben született Budapesten és ott is érettségizett, majd 1996-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügyi-pénzintézeti szakán és 1998 vehette át a Pécsi Tudományegyetem Közgazdász Kar vállalkozás finanszírozási diplomáját. Jelenleg a HTS Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója.


© Copyright MMXI. - Medexponet Kft.